5 Temel Unsurları için Silah ilanları

Wiki Article

İkinci El Silah Satın Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekiyor?

Satılık silah tabanca

İkinci el silah satın almak, sıfır silah satın almaya göre birçok konuda daha avantajlı olduğundan genel çokca tercih edilir. Fiyat konusunda cep yakmamakla beraber dilediği gibi ikinci el silah bulan bir insan sonradan ekletmek istediği işleme gibi masraflardan tamamen kurtulmuş oluyor. İkinci el silahlar da en çok tercih edilen silah türü tabancadır. Tabancalar diğer silah türlerine göre silah borsasında açık ara öndeler. Daha kullanışlı olmaları vergilerinin az olması, ruhsatlarının daha kısa sürede elde edilebilmesi tabancaları tercih edilmektedir. Ruhsatlı silahlar arasında evde, işte kullanılabilen en iyi silahlar da yine tabancalardır.

Peki, ikinci el silah satın alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Silahsatiyorum.com olarak aşağıda yer alan maddeleri göz önünde bulundurmanızı tavsiye ediyoruz.

İhtiyaç belirlemek önemlidir, öncelikle ihtiyacınızı belirlemelisiniz… Silah seçmek büyük oranda otomobil seçmeye benzetilebilir…


Silah taşımanın belli başlı 3 amacı vardır denilebilir. Bunlar sırasıyla; savunma, saldırı ve hava atmak.


Bu üç kategorinin sonuncusuna giriyorsanız ki bunda utanılacak bir şey yok kesinlikle spor bir arabaya binmek kadar karizma yaptırabilir…


Elbette ilk seçim silahın toplu mu yoksa şarjörlü mü olacağına karar vermek, silahsatiyorum.com olarak biz oyumuzu şarjörlüden yana kullanıyoruz...


Alacağınız silahı önce imkanlarınızı zorlayarak satış yapan yerlerde veya bir dostunuzun, arkadaşınızın varsa elinize alıp avucunuza tam olarak oturup oturmadığını görebilmek ilk işiniz olmalıdır... İyi bir şekilde kavrayamadığınız, kabzası kalın ya da kaba bir silah hiç iyi bir seçim olmayacaktır…


İkinci kriter ise biraz üzücü de olsa ithal mi, yoksa yerli mi konusu ki burada üzülerek ithal silahtan yana tercihinizi kullanmanızı öneriyoruz...


Eğer ikinci el bir silah alacaksanız, kesinlikle orijinal boyası silinmiş de olsa o silahtan yana tercihinizi kullanmanızı öneriyoruz, gravürlü ya da kaplama yapılmış bir silahın altı tamamıyla bir muammadır... Sonradan istediğiniz kaplamayı yaptırmanız çok daha doğru bir tercih olacaktır.


İkinci el bir silahta ilk bakacağınız yer mutlaka namlunun içi olmalıdır... Yiv ve setlerde düzene ters, siyah çukurlar, dikine çizgiler varsa ve namlunun içinde setler üzerinde bazı yerlerde ara ara İkinci el Silah alım satım matlık varsa (namlunun içinin her mm karesi aynı tonda parlamalıdır) bu silahı almaktan vazgeçmenizi öneririz.


2. el bir silahta diğer mekanik kusurları da elle ve gözle kontrol etmelisiniz.

Toplu silah almayı düşünüyorsanız, pek de ayrıntılı bir inceleme söz konusu olmayabilir, genelde pek Satılık silah tabanca kullanılmadıkları için gayet temiz olurlar düşüncesi içerisindeyiz…


Silahta fişek (mermi) çapı da önemli bir seçimdir... En yaygın kullanılan 9mm parabellum (uzun 9) fişeklerdir... Bu konuda çoğunluğa uymanızı tavsiye ederiz.


Hazır sırası gelmişken küçük bir ayrıntı verelim, 7.65 mm lik mermi yaralarken, 9mm lik mermi daha çok öldürücü etkiye sahiptir. Silah alırken bu bilgiyi göz önünde bulundurmanız yararınızadır.


ikinci el silah
İkinci el silah satışı çağımızda aktif durumdadır. Çünkü artık insanlar kendilerini ve ailelerin çok fazla güvende hissetmemektedirler. Bu Güvensizliğin altında yatan ana nende ise toplumun daha suça karışan yapısı ve hayat şartlarının zorlaşması ile bazı kesimlerin daha fazla suça karışmış olmasıdır. Artık kurallara uyan kişi sayısı gün geçtikçe azalmaktadır.

Kurallara Uygun 2. El Silah Satışı

İnternet sitemiz üzerinden gerçekleştirilen silah satışı işlemleri yasal çerçevede gerçekleştirilmektedir. Gerçekleştirilen hizmetler anlık olarak devletin atadığı yetkili birimlerle paylaşılmakta ve gerekli izinler alınmaktadır. Bu şekilde yasal olarak sıkıntılı olacak durumların önüne geçilerek sorunsuz bir satış işlemi gerçekleştirilmiş olmaktadır.

2. el silah alım ve satım işlemlerini firmamız bünyesinde çalışan personellerimiz her türlü silah satışında gerekli yasla mevzuat ve izinler konusunda bilgili ve deneyimli isimlerden meydana gelmektedir. Firmamız gerekli prosedürlere sizin adınıza ilgilenerek vakit kaybınızın önüne geçer. Yasa Silah ilanları dışı istekler anında yetkili mercilere bildirilmektedir. Silah fiyatları anlamında en güncel fiyatları sunmaktayız.en güncel fiyatları sunmaktayız.

Report this wiki page